Про це повідомив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській облраді Йосиф Ситник.

Свободівець назвав ганьбою для Львівщини ситуацію, за якої до влади повертаються слуги Кучми та Януковича, зокрема новопризначені голови РДА, і вже втретє за останні 16 років на ту саму посаду призначають начальника Львівського облуправління лісового та мисливського господарства Анатолія Дейнеку.

«Хтось іще має ілюзії про «реформи» у Львівській області? Запийте водою! Тепер зрозуміло, чому за вказівкою голови ЛОДА ні «Народний фронт», ні «РУХ», ні віртуальний «УДАР», ні «промисловці та підприємці» та решта політичних «археологічних залишків» 2010 року не голосують протягом чотирьох місяців за створення тимчасової контрольної комісії ЛОР для перевірки у Львівській області стану вирубки лісів та дотримання законності у лісопереробці суб’єктами господарювання всіх форм власності впродовж 2011-2015 років. У них тепер нове гасло – «Корупціонери всіх часів, єднайтесь!». Бо керманичу міста Лева та його обласному наміснику від «Самопомочі» без таких «професіоналів» украй важко, вони їм потрібні як кисень – для чергових проектів «Візьми і вкради!», – заявив Йосиф Ситник.

Також депутат наголосив, що фракція «Свободи» у Львівській облраді зареєструє проєкт рішення про висловлення недовіри цьому посадовцю та звертатиметься до центральних органів влади з вимогою його люстрації та відставки, «хоч і добре усвідомлюємо, що уряд Яценюка, президентська вертикаль та судова влада такі ж корумповані, а отже, призначають собі подібних для псевдореформ», – наголосив свободівець.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ