Про це на своїй сторінці у Facebook написав нардеп Антон Геращенко за матеріалами сайту «Миротворець».

За словами нардепа, Микола Санжаревський у Львові активно працював на російські спецслужби. З'ясувалося, що група Санжаревського займалася не тільки антиукраїнською пропагандою і поширенням фейків. Вони також збирали кошти через соціальні мережі на лікування «дітей біженців». Гроші, які жертвували довірливі українців йшли на підтримку «ДНР».

«Крім шпигунської діяльності соліст балету Львівської опери також розбещував неповнолітню 13-річну дівчинку.  Через неї він вивідував відомості про військову службу її брата в зоні АТО Впевнений, що правоохоронні органи України - СБУ і Національна Поліція найближчим часом дадуть гідну оцінку Миколі Санжаревському за його підривну діяльність проти України», - написав Геращенко.

Додамо, що восени минулого року одеський блогер Олена Добровольська опублікувала інформацію про те, що  соліст Львівськогого оперного театру Микола Санжаревський активно допомагає територистам «ДНР»

А у січні 2018 р СБУ провело обшуки у Миколи Санжаревського, а в лютому він був звільнений з Львівської Національної Опери «за згодою сторін».

ІА "Вголос": НОВИНИ