Про це пише ТВК.

Трек присвячений президентським виборам в США. Назва збігається з гаслом одного з основних кандидатів - мільярдера-республіканця Дональда Трампа, який обіцяв у разі перемоги вигнати з країни мексиканців, мусульман і нелегальних мігрантів.

Кліп зняв відомий шведський кінорежисер і режисер музичних відеокліпів, який працював з такими виконавцями як Madonna, Lady Gaga, Prodigy та Cardigans.

«Трамп оспівує «сильних лідерів» - Путіна і Асада. Кліп - моє пророцтво того, як буде виглядати Америка за Трампа. Режисер - Джонас Акерлунд (зняв мій улюблений кліп Гаги і Бейонсе – «Телефон»), поки сиділа в тюрмі, вирішила, що попрацюю з Джонасом», - написала Надія Толоконникова в своєму «Facebook».

У кліпі описують країну, в якій немає місця мігрантам, представникам секс-меншин і людям, які не володіють англійською. Всіх їх будуть заарештовувати, катувати і депортувати з країни.

На відео Толоконникова постає в кількох образах, в тому числі в ролі росіянки, над якою знущаються поліцейські - нецензурно висловлюються щодо її паспорта, а потім випалюють у неї на руці тавро «аутсайдер».

Над образами учасниці «Pussy Riot» працювала «зоряний» стиліст.

«Сценарій писала я. Стилістом була Бі Акерлунд, відповідальна за багато ідеальних образів Мадонни, Бейонсе, Гаги. Зняли першого травня, однак вдалося неймовірно точно передбачити те, що почало відбуватися в ході американського політичного процесу», - зазначила Толоконникова в інтерв'ю журналу MAXIM.

Скандальне відео опубліковано 27 жовтня і менш ніж через добу набрало майже 200 тис. переглядів.

Робота Надії Толоконникової викликала бурхливе обговорення в соціальних мережах: одні захоплюються роботою дівчини, інші вважають, що відео є занадто вульгарним.  Хтось намагається здогадатись, звідки у дівчини кошти на стільки іменитих кліпмейкерів. Деякі користувачі зазначають, що їм не вистачило пародії і на другу учасницю передвиборної гонки - Хілларі Клінтон.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ