Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

«Я прийняв для себе важливе рішення. Я йду в президенти. Йду, щоб створити нову систему - систему неоекономіки та цифрової держави», - заявив Дерев’янко.

«4 податки, економічна легалізація, постійний вплив кожного громадянина на важливі державні рішення – це те, що дозволить сучасним українцям жити в успішній державі, яка буде номером один в Європі», - описав він свої засади.

«Я хочу, аби ми мислили категоріями Big Data, блокчейн, робототехніки, смарт-контрактів, а не категоріями корупції, олігархії, бюрократії та вічної боротьби з ними. Якщо ви згодні, ставте лайк та поширюйте цю інформацію. Будемо разом творити країну неоекономіки та цифрової держави», - додав Дерев’янко.

Він планує обговорювати як працюватиме «криптогривня», чотири податки та способи повернути Донбас та Крим.

 

 

Друзі! Я прийняв для себе важливе рішення. Я йду в президенти. Йду, щоб створити нову систему – систему неоекономіки та цифрової держави. 4 податки, економічна легалізація, постійний вплив кожного громадянина на важливі державні рішення - це те, що дозволить сучасним українцям жити в успішній державі, яка буде номером один в Європі. Я хочу, аби ми мислили категоріями Big Data, блокчейн, робототехніки, смарт-контрактів, а не категоріями корупції, олігархії, бюрократії та вічної боротьби з ними. Якщо ви згодні, ставте лайк та поширюйте цю інформацію. Будемо разом творити країну неоекономіки та цифрової держави. Готовий відповісти на всі ваші питання і пропозиції. ---- На своїх сторінках у FB, Instagram та YouTube протягом наступних днів ми говоритимемо: - про те, як працюватиме криптогривня, - як чотири податки забезпечать стрімкий економічний ріст, - чи буде потрібна фіскальна служба, митниця, прокуратура, ЦВК, - як ми здійснимо повну економічну легалізацію, - як ми захистимо право власності. - як повернути Донбас та Крим?

Публикация от Юрій Дерев'янко (@yuriy.derevyanko)

ІА "Вголос": НОВИНИ