Сьогодні з парламентської трибуни народний депутат від фракції СПУ Іван Бокий заявив, що лідер БЮТ Ю.Тимошенко "розгорнула бурхливу компанію по "оббріхуванню" Голови Верховної Ради Олександра Мороза".

Іван Бокий назвав неправдою інформацію про те, що Верховна Рада за державні кошти нібито купила для А.Мороза меблі на 2,5 млн.грн. "Але всі знають, що А.Мороз живе із хворою дружиною в скромному будиночку, з убогими радянськими меблями", - відзначив він.

Крім того, І.Бокий назвав брехливими заяви Ю.Тимошенко про підкуп соціалістів і про те, що у Верховній Раді "шелестять купюри". "Лідер свого приватизованого блоку наговорює на всю Верховну Раду... , щоб відомстити за прем'єрство, що не відбулося, вона здатна на всі, навіть закласти Україну", - сказав І.Бокий. Народний депутат призвав не вірити Ю.Тимошенко й підкреслив, що соціалісти будуть прибігати до чинності закону для спростування її заяв.

Нагадаємо, сьогодні депутати Верховної Ради вирішили направити у МВС і Генпрокуратуру України запит щодо заяв депутата від фракції БЮТ Олега Ляшко про те, що парламентського спікера А.Мороза "підкупили" за $300 млн.


ЛIГАБiзнесIнформ


ІА "Вголос": НОВИНИ