[media=137133,137134,137135] 

Активістка пише у Facebook, що під час одного з таких рузпускань рук цей учитель – Дмитро Рзянін – на відстані розведених рук з усієї сили звів двох учнів лобами, від чого обоє отримали гематоми та струси мозку.

А після чергового такого «навчально-виховного процесу» одного з хлопчиків знімали з петлі під час уроків через спробу повішення прямо у стінах школи.

Інна Панченко розповідає, що покриває весь цей страшний злочин директор Тернівської ЗОШ Виноградов Олександр Григорович, з яким у вчителя давні дружні стосунки.

Відтак Панченко зі своєї сторінки в соцмережі Facebook звернулася до правоохоронних органів із вимогою розібратися в ситуації, яка сталася у школі села Терни.

Також активістка опублікувала фото та відео, на яких вчитель географії нібито застосовує насилля до дітей серед уроку.

 

«Це лише мізерна частина того, що дозволяє собі у процесі навчання дітей цей покидьок!» – написала Інна Панченко. 

Разом з тим, керівник відділу комунікації ГУ НП у Сумській області Ельвіра Біганова, яку активіста позначила у своєму пості, наполягає на тому, що перш ніж звинувачувати вчителя і роздмухувати скандал, потрібно детально розібратися у ситуації, а визнати винним його може тільки суд, пишуть «Сумські дебати».

А прес-секретар прокурора Сумської області Наталія Науменко звернула увагу на те, що фото, які ілюструють розповідь Панченко, нібито давні: «На дошці написана дата – 4.05.05. Фото не схожі на ті, які зроблені нещодавно. Це мої припущення. Якщо по суті, то завтра все з'ясуємо».

 

«Вголос»
 

ІА "Вголос": НОВИНИ