«Протестуючи проти знущання над містом, яке є символом свободи, підтримуючи львів’ян, які завжди терпеливі і толерантні до влади, бо вірять у державу і хочуть її бачити, а ця держава в особі центральної влади над ними цинічно знущається. Вимагаючи припинення цього знущання і припинення брехні у державі я, як людина, лікар і народний депутат України, прийняв екстраординарне для себе рішення. Ніколи не думав, що це рішення я буду приймати у ХХІ столітті тут. Я оголошую голодування, підтримуючи львів’ян і протестуючи проти свавілля центральної влади в Україні. В ХХІ столітті, на жаль», - заявив Олег Березюк.

Рішення нардепа одразу висміяли в інтернеті. Голодування Березюка критикують та висміюють політики, оглядачі, блогери та звичайні користувачі соціальних мереж. На переконання багатьох, ефективніше було б, якби він особисто допоміг вивезти кілька тонн відходів або «з'їдав» їх.

Нагадаємо, як писав «Вголос», керівник парламентської фракції «Самопоміч» Олег Березюк оголосив голодування і погрожує залишатись без їжі, поки центральна влада не припинить «сміттєву блокаду» Львова.

«Вголос»
 

ІА "Вголос": НОВИНИ