Олег Винник став головним героєм свіжого номера журналу «Телегід». Це номер був присвячений жіночому дню, тому на його обкладинку поставили світлину головного українського секс-символа. А на сторінках журналу співак дав інтригуючі, іноді — дуже відверті відповіді на запитання, яких зазвичай уникає.

Проте від прямої відповіді про «перший поцілунок Олега Винника» артист все ж ухилився.

«Насправді перший поцілунок вже не пам’ятаю. Здебільшого, він не буває вдалим, напевно, так само, як і перша близькість. Цьому потрібно навчитися. А ось, що таке справжній поцілунок я відчув вже зі моїм коханням. Він вирізнявся тим, що дівчина спершу мене сильно вкусила. Було реально боляче, до сліз. Але згодом саме вона навчила мене цілуватися правильно і взагалі любити це робити», — зазначає портал Clutch.

Винник розповів, що, на його думку, в 30 років будувати сім’ю складніше, ніж у 19. Однак це вибір кожного. Просто з віком люди стають вимогливішими, а іноді цинічними. Сам же Винник зізнався, що він навпаки, з роками став сентиментальнішим, але при цьому «безбашенним», і закликав усіх робити подарунки один одному незалежно від свят.

«Якщо бачу, що почуття справжні, буду любити тільки одну дівчину. Можу поглядати по сторонах, але якщо розумію, що в мені почуття, яких раніше не відчував, з якими буду щасливий, я це дуже ціную!», — оприлюднив співак своє романтичне кредо.

Як повідомляв «Вголос», Олег Винник відмовився їхати на “Євробачення”.

ІА "Вголос": НОВИНИ