Ця ділянка дороги вважається найбільш аварійним, пишуть «Новости N».

Захід приурочили до Всесвітнього дня пам’яті жертв ДТП та благословив його митрополит Катеринодарського і Кубанського Ісидора.

Очолив молитовний хід благочинний Центрального округу міста Краснодара, настоятель храму преподобного Сергія Радонезького протоієрей Богдан Черних.

«Хресною ходою під дзвін пересувної дзвіниці пройшли начальник крайового УГІБДР Олександр Капустін, співробітники Управління Державтоінспекції Краснодарського краю, парафіяни храмів, керівництво і інспектори ДПС крайового центру і представники громадськості», – передає РБК слова прес-служби Кубанської митрополії.

У Краснодарському краї представники ГІБДР і священики регулярно проводять спільні акції по боротьбі з дорожньо-транспортними пригодами.

Так, краснодарський храм Різдва Христового опублікував на своєму сайті «Православні правила дорожнього руху», що включають 10 «заповідей» для водіїв: від «Починаючи будь-яку свою поїздку, переконайтеся, чи не залишили Ви свій натільний хрестик у будинку» до «водієві, який Вам зробив погане, ніколи не бажайте зла, а помоліться за нього перед Богом».

Після цього священнослужителі і поліцейські неодноразово роздавали автовласникам пам'ятки з цими правилами, а також ікони і молитви водія.

ІА "Вголос": НОВИНИ