Про це повідомив заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін, інформує ТСН.

Експерти встановили, що смерть жінки настала увечері 29-го грудня. Востаннє Ірину зафільмовує камера спостереження на станції метро Героїв Дніпра. Далі, припускають слідчі, Ірина рушила додому на маршрутному таксі, щоправда водія поки що не встановили.

«Цей зухвалий злочин має бути розкритий і особа, що скоїла його, має предстати перед судом. Наразі без жодної підтримки громадськості, мешканців Демидова, лише завдяки оперативно-розшуковим заходам поліції розслідування справи йде далі. Кожного дня заслуховуємо результати та корегуємо напрямки роботи», – написав В’ячеслав Аброськін у «Facebook» увечері 7 січня.

Також, за словами Аброськіна, до правоохоронців не звернулася жодна людина, яка могла би допомогти встановити свідків та з’ясувати обставини вбивства Ноздровської. Також до поліції не звернувся жоден із можливих свідків події.

«Незважаючи на наші заклики та прохання надати будь-яку інформацію, яка б допомогла встановити свідків, з’ясувати обставини вбивства Ірини Ноздровської та знайти особу, яка скоїла цей злочин, ніхто не звернувся на гарячі лінії Департаменту карного розшуку Нацполіції», – зазначив заступник голови Нацполіції.

Разом із тим Аброськін запевнив, що поліція продовжує оперативно-розшукові заходи, зокрема й по встановленню попутників загиблої, які могли разом з нею їхати до Демидова.

Як писав «Вголос», донька Ноздровської заявила, що справу загибелі її матері має контролювати народ.

ІА "Вголос": НОВИНИ