Про це повідомляє УНН.

Відзначимо, Ковальову також визнали постраждалою - на момент ДТП дівчина сиділа поруч із Зайцевою на передньому сидінні і у результаті аварії отримала перелом грудної клітини.

Ковальова стверджує, що їх автомобіль їхав на «миготливий зелений світлофор, перехідний на жовтий» зі швидкістю «приблизно 70-75 км/год». Подруга підозрюваної також говорить, що Зайцева сигналила «Фольксвагену», але той не реагував і нібито збільшував швидкість.

«Олена намагалася повернути кермо вправо, щоб уникнути зіткнення. Олена впала на мене, і вже в некерованому стані машина вилетіла на тротуар. Потім нас повезли на Маяковського. Там до нас підходив Дронов і говорив: «Дайте я на вас гляну, хто ви такі». Потім я лежала в лікарні. Мама Олени відвідувала мене, надавала допомогу. З боку Дронова ніякої допомоги не було», - розповідає Ковальова.

Крім того Марина стверджує, що Зайцева не вживала наркотики: «У ЗМІ її висвітлюють як молоденьку наркоманку-мажорку. Але це не так. Вона добра і чуйна людина, завжди знайде можливість допомогти. Я знаю, як їй важко зараз».

Нагадаємо, увечері 18 жовтня 2017 р. в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості, серед них двоє жінок перебувають у дуже важкому стані.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ