Прокуратура ще не дала відповідь на звернення колишнього міського голови Львова Любомира Буняка щодо його повторної відставки з ініціативи депутатів міськради.

Про це повідомив Любомир Буняк особисто.

З Генеральної прокуратури і прокуратури Львівської області звернення Любомира Буняка передано до прокуратури міста Львова. Зараз звернення колишнього міського голови розглядає заступник прокурора міста Львова Ігор Івченко.

Любомир Буняк вважає, що прокуратура тягне час до 26 березня, до виборів, а потім може визнати незаконність рішення депутатів, коли він не зможе приступити до виконання обов’язків міського голови.

Екс-голова міста припускає, що ухвали від 29 грудня 2005 року, в якій його повторно відправили у відставку, не існує, оскільки на сайті міськради цієї ухвали немає, а в інший спосіб представники міськради відмовляються її йому надати. „Я до сих пір не можу отримати ухвали від 29 грудня”, ― зазначив Любомир Буняк.

Любомир Буняк надалі вважає себе чинним міським головою, а в.о. міського голови Львова Зіновія Сірика – „самозванцем”. Йому боляче дивитись як „зграя голодних шакалів” в образі депутатів міськради „дерибанить” Львів.

Любомир Буняк не визначився, чи приймати участь у наступних виборах міського голови Львова. „Для мене це ще не є пізно”, ― зазначив він.

Як повідомляло агентство, колишній міський голова Львова Любомир Буняк звернувся в Генеральну прокуратуру України та прокуратуру Львівської області щодо законності дій депутатів Львівської міської ради, які вдруге його відсторонили з посади міського голови Львова.

29 грудня 2005 року депутати Львівської міськради вдруге достроково припинили повноваження міського голови Львова Любомира Буняка і повторно призначили в.о. міського голови Львова секретаря ради Зеновія Сірика.

27 грудня Шевченківський районний суд міста Києва відмінив ухвалу сесії Львівської міськради про дострокове припинення повноважень міського голови Львова Любомира Буняка від 27 вересня 2005 року.

Прес-Тайм

ІА "Вголос": НОВИНИ