Ветеран АТО, заступник командира УДА, командир 8-го окремого батальйону «Аратта» УДА Андрій Гергерт з позивним «Червень» підтримав львівського бізнесмена Ігоря Кривецького та наголосив, що підприємець зробив усе для України у час війни з Московією, а зараз його через це цькують.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"На цій війні, я зустрів багато добрих, сміливих, відважних, щирих та надзвичайно патріотичних людей. Серед них були журналісти, юристи, лікарі, вчителі, студентство, молодь. І були люди з великими статками.

Мій підрозділ є частиною великого добровольчого руху. Сьогодні ми самі маємо дбати про себе, лікуючи своїх бійців, вирішуючи побутові проблеми. Ми потребуємо постійної допомоги на утримання наших військових баз, ремонт автотранспорту, забезпечення продуктами, дизпаливом та іншим, щоб залишатись боєздатними у цій війні. Кожного дня ці труднощі лягають на наші плечі", - наголосив військовий.

"У цій справі справжнім союзником і другом став львівський бізнесмен - Ігор Кривецький. Бачу ті нападки, яким він піддається за останні кілька днів. Це сплановані акції, які проводяться ворогами України.

Своїм прикладом і відношенням до Української Землі він показав себе надійним союзником та справжнім другом у війні з Московією та жорсткою боротьбою з підлим, хитрим, цинічним внутрішнім ворогом.

Друже, Ігоре, ти з нами був і в радості, і в горі. Ми разом з тобою продовжимо нашу боротьбу! І обов'язково переможемо, здобувши Українську Соборну Самостійну державу", - додав ветеран АТО. 

ІА "Вголос": НОВИНИ