Про це повідомляє офіційний сайт італійського клубу. Термін контракту розрахований на один рік з можливістю продовження ще на один. В Італію ветеран перейшов як вільний агент – в кінці сезону у нього закінчилася угода з «Шахтарем», яку клуб вирішив не продовжувати. У минулому сезоні «Кальярі» фінішував 16-м в турнірній таблиці чемпіонату Італії.

Нагадаємо, Срна виступав за донецький клуб з 2003 року і є рекордсменом клубу за кількістю проведених матчів. За 15 років в «Шахтарі» Даріо провів 536 матчів і забив 49 голів. Всього з «Шахтарем» Даріо виграв 26 трофеїв: Кубок УЄФА, 10 разів ставав чемпіоном України, 7 разів вигравав Кубок України та 8 – Суперкубок.

Останній матч за «Шахтар» Срна провів 13 вересня 2017 року в матчі стартового туру групового турніру Ліги чемпіонів проти «Наполі» (2:1). Пізніше він був дискваліфікований за допінг на 18 місяців. Термін його відсторонення закінчується 22 серпня.

Зазначимо, що сьогодні, 22 червня, донецький клуб оголосив, що 33-й номер, під яким виступав Срна, буде виведений з обігу.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ