Клуб з Кам'янського може залишитися без ліцензії на сезон 2018/19. За даними джерела, «Сталь» заборгувала зарплату за чотири місяці Артему Шабанову, Антону Кравченку, Сергію Вороніну, Павлу Пашаєву, Костянтину Кравченку і Миколі Іщенку. Палата з вирішення спорів ФФУ ще в січні постановила протягом 15 днів розрахуватися з боргами, але «Сталь» досі цього не зробила і тепер може не пройти атестацію. Претензії також залишаються у Романа Дебелка та Олексія Довгого.

«Ворскла» також має борги перед колишніми футболістами, і теж може понести покарання. Палата по вирішенню суперечок ФФУ ухвалила на початку цього року повернути борги по зарплаті Станіславу Богушу і Євгену Заричнюку. Кожному футболісту винні гроші за один сезон. Крім них фінансові претензії до полтавців є у Сергія Сімініна та Андрія Пілявського.

Футболісти мають намір звернутися до УЄФА щодо невиконання «Ворсклою» фінансового критерію потенційного учасника Ліги Європи сезону 2018/19 і застосування відповідних санкцій, в тому числі і недопуск до участі в змаганнях під егідою УЄФА.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ