Про це інформують Автомобільні новини.
Як повідомили в офіційному представництві марки в Україні, автовиробник планує поставляти 2017 Renault Zoe на вітчизняний ринок. Тому потенційним покупцям електрокара в нашій країні, можливо, буде цікаво, скільки приблизно він може коштувати.

Отже, новий Zoe французи представили на Паризькому автосалоні восени. В принципі, називаючи новинку наступною генерацією моделі, компанія, на нашу думку, дещо перебільшує, оскільки суттєвих зовнішніх та і технічних змін, характерних для зміни поколінь, не відбулося.

Однак 2017 Renault Zoe отримав абсолютно нову акумуляторну батарею, яка забезпечила один з найвищих у світі показників запасу автономності.

Повідомляється, що при економічному режимі водіння електрокар з новою АКБ ємністю 41 кВт/год здатний долати на одній зарядці більше 400 км. У реальних дорожніх умовах ця цифра, звісно, менше, але все ж таки…

Для порівняння: запас ходу версії з попередньою батареєю у 22 кВт/год становить 240 км. Такий Zoe, до речі, також залишився у продажу.

Про ціни. 2017 Renault Zoe з новою батареєю коштує еквівалент 21 тисячі євро. Це з урахуванням гранту, який надає уряд Великої Британії при покупці “зеленого” авто, і без вартості АКБ (вона надається в оренду). Якщо покупець бажає придбати батарею, то ціна збільшитися ще на 6 тисяч євро.

Для нового Zoe передбачені декілька варіантів комплектації. Найдорожча з низ зі шкіряним салоном, підігрівом сидінь, аудіосистемою BOSE та іншими топовими опціями обійдеться у 31 тисячу євро, не враховуючі ціну АКБ.

Додамо, що Renault Zoe на даний момент є найпопулярнішим електрокаром в Європі. Щоправда, в основному така популярність досягнута завдяки французькому авторинку.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ