У Харкові обирають запобіжний захід Ользі Котовій, яка за кермом позашляховика збила на смерть чемпіона України з мотокросу 19-річного Андрія Безсонова. Підозрювана на колінах попросила вибачення у його близьких. Адвокат підозрюваної заявила, що Ольга Котова визнає свою провину, передає Gazeta.ua.

Донька жінки, у свою чергу, повідомила, що у матері ішемія, цукровий діабет та інші хвороби, тому для неї участь у судовому розгляді загрожує ускладненнями та навіть смертю. Однак лікар «швидкої», якою привезли кермувальницю, розповів, що у Котової підвищений тиск і високий вміст цукру в крові, але загрози життю немає. Засідання триває.

Прокуратура наполягає на триманні під вартою із правом внесення застави. А підозрювана просить домашній арешт. Запевняє, що тікати не збирається, оскільки мала два інфаркти.

Нагадаємо, у Харкові 6 липня загинув 19-річний мотогонщик, чемпіон України у класі мотоциклів з об'ємом двигуна 125 куб. см, Андрій Безсонов. Спортсмен потрапив у смертельне ДТП, коли їхав містом на велосипеді – на нього наїхав позашляховик.

Як стало відомо, професійного мотогонщика збила 58-річна жінка за кермом позашляховика «Toyota». Автомобіль зачепив хлопця, але жінка-водій замість гальм натиснула на газ і протягла його з десяток метрів. Родичі загиблого чемпіона сподіваються на справедливе розслідування і одночасно бояться, що справу затягуватимуть. За їхніми даними, жінка, що була за кермом, навіть не ходить на допити до слідчого.

ІА "Вголос": НОВИНИ