Виставковий бій-реванш між екс-чемпіонами світу в суперважкій вазі Віталієм Кличком та Ленноксом Льюісом може пройти в рамках вечора боксу в київському Палаці спорту 2 жовтня. Про це повідомила віце-президент Національної ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова в ефірі «Радіо НВ».

«Обидва бійці зійдуться у ринзі. Леннокс Льюїс участь у конгресі підтвердив, зараз ми узгоджуємо всі нюанси по цьому поєдинку, тому або в рамках вечора боксу 2 жовтня в Палаці спорту, або ж на іншому майданчику, але ці дві легенди в Києві в рингу будуть стояти один навпроти одного. Зараз з'ясовуємо в обох, хто в якій формі, для того, щоб визначити кількість раундів в цьому бою», – сказала Шатернікова.

Як писав «Вголос», бій вічного чемпіона світу WBC Віталія Кличка проти екс-абсолютного чемпіона світу Леннокса Льюїса мав відбутись під час 56-го конгресу WBC, який вперше в історії прийматиме Київ - з 30 вересня до 5 жовтня. Проте згодом стало відомо, що «бій-реванш» не відбудеться, адже представники британця не отримували жодних пропозицій.

Пізніше Леннокс Льюїс запросив Віталія Кличка на свій вечір боксу Undisputed, який пройде 6 вересня в Лондоні.

Згодом Кличко зазначив, що з Люїсом вони можуть зіграти в шахи. Цікаво й те, що це може статися у межах рингу.

ІА "Вголос": НОВИНИ