Радниця голови правління «Нафтогазу» Лана Зеркаль очолить захист компанії  в судах та виконавчих провадженнях проти російського «Газпрому».

Про це повідомила пресслужба «Нафтогаз Україна».

Зазначається, що нові повноваження вона отримала після прийняття рішення про трансформацію організаційної структури компанії.

У Facebook Зеркаль зауважила, що захищатиме інтереси «Нафтогазу» на міжнародній арені, зокрема в США, країнах-членах і інститутах ЄС, і міжнародних організаціях.

Вона додала, що ця діяльність є надзвичайно важливою не лише для розвитку компанії, але й для гарантування енергетичної безпеки України, створення умов для реалізації довгострокових цілей інтеграції України в світовий ринок для кращих бізнес-умов.

Нагадаємо, що Лана Зеркаль має звання надзвичайного і повноважного посла, має річний досвід роботи юристом в державному і приватному секторах.

У 2014-2019 роках вона була заступником міністра закордонних справ України та займалася питаннями європейської інтеграції, лібералізацією візового режиму з ЄС, а також представляла Україну в Міжнародному суді ООН і арбітражах у справах проти Росії.

Як писав «Вголос», ексзаступниця глави МЗС Зеркаль отримала посаду у “Нафтогазі”.

ІА "Вголос": НОВИНИ