Данилко наперед попередив, чого він не хоче бачити від майбутніх конкурсантів: шаблонності та мавпування переможців пісенного конкурсу минулих років, – пише ТаблоІд.

«Неважливо, будуть це молоді, ще невідомі люди, або популярні виконавці, головне, аби у них був якісний, оригінальний матеріал, який чіпає і викликає емоцію», – сказав артист.

«Я категорично проти, коли учасники відбору намагаються повторювати артистів, які виступали на Євробаченні в минулі роки. Не треба посередності, «ми граємо в іноземних артистів» або «ми намагаємося сподобатися». Найменше хочеться бачити шаблонний репертуар або якісь кліше, які нібито є форматом Євробачення– їх не існує. Вгадати, що буде затребуване цього року неможливо, дуже часто Євробачення виграє досить неочікувана пісня, і перемога Сальвадора Собрала це ще раз підтвердила», – зазначив Данилко.

Як підсумував Андрій, для нього, як для члена журі, є важливою цілісність образу артиста: яка у нього пісня, як він виглядає, як його номер буде виглядати на головній сцені конкурсу. 

Як відомо, перші два півфінали Нацвідбору відбудуться 10 і 17-го лютого, а фінал – 24-го. А сам конкурс «Євробачення» пройде у травні в Лісабоні, куди його привіз переможець 2017-го року Сальвадор Собрал.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ