[media=150867,150868,150869] 

Фінал конкурсу «Міс Україна Всесвіт» відбувася 10 серпня в Києві. За коштовну корону – нагадаємо, вагою в 450 грамів – боролись 15 дівчат, пише «Українська правда. ТаблоID».

Дівчина вразила журі конкурсу, зокрема, тим, що заспівала державний гімн українською та англійською мовами.

«У дитинстві мені завжди казали, що моє найголовніше завдання – це вчитися і розвивати себе. Я займалася вокалом, кінним спортом, акторською майстерністю, танцями, малюванням, володію іноземними мовами: англійською, іспанською, французькою, вчу португальську, китайську та італійську. Я брала участь у численних міжнародних конкурсах та посідала почесні місця. Але найбільші мої досягнення ще попереду!», – сказала Яна в інтерв'ю для ЗМІ.

 

"Мисс Украина-Вселенная - 2017" @yanakrasni Красникова Яна! И национальный гимн Украины в ее исполнении!⭐️Девушка владеет тремя языками и изучает еще три. Яна запомнилась жюри благодаря исполнению гимна Украины не только на родном языке, но и на английском. Miss Ukraine Universe 2017 is Krasnikova Yana sings the national anthem of Ukraine ⭐️ #roadtomissuniverseukraine #missukraineuniverse2017

Допис, поширений Miss Ukraine Universe Official (@missukraine_universe)

Варто зазначити, що Краснікова змагалася в конкурсі попри біль. Як написала дівчина днями в Instagram, «дострибалася» до травми зв'язок.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ