Промоутер Василя Ломаченка Боб Арум, який також є головою компанії Top Rank, впевнений у тому, що бій українця та непереможного американця Майкі Гарсії все ж відбудеться.

На його думку, єдиною проблемою може стати занадто високі запити за цей бій від Гарсії, проте, якщо поєдинок все ж відбудеться, Ломаченко досить легко переможе свого суперника, - пише ТСН.

«Я не дозволю провести бій Ломаченко - Гарсія? Та про що він взагалі говорить? Наші двері відкриті. Гарсія може просто прийти і почати розмову. Цей хлопець божевільний, суперників викликає на бій абсолютно по-іншому. І, як я розумію, у нього вже призначений бій.

Мене обурює використання імен інших боксерів у фразах: «Він не буде зі мною битися, тому що промоутер йому не дозволить». Маячня. Якщо він прийде і зробить НЕ астрономічний запит, то ми зробимо бій. Ломаченко розмаже Гарсію. Він сказав, що Майки занадто повільний. Зараз Гарсія не погодиться. Але перед Ломаченко немає абсолютно ніяких перешкод в тому, щоб битися з Майкі.

Василь називає Гарсію серед тих боксерів, з яким він би хотів битися. Гарсія повинен зробити виклик, сказати, що він хоче битися з Ломаченком. Чи є у нас дата? Так є. Наступне питання - як багато він хоче? Починаються перемовини. Якщо ціна влаштовує, то все добре. Бій не організується зі швидкістю ракети», - цитує слова Арума Boxing Scene.

Як раніше писав «Вголос», Ломаченко став найкращим боксером року.

ІА "Вголос": НОВИНИ