Про це Стерненко написав у Facebook.

«Встановлено особу криворукого недокілера, що стріляв в мене.  Це Баймукашев Абзал Амангалійович. Уродженець Казахстану. 39 років. В 2003 р. отримав українське громадянство. Раніше вже відсидів 4 з половиною роки за розбійний напад і незаконне зберігання зброї. Проживав на пр-ті Свободи в селищі Чорноморка поблизу Одеси. Сподіваюсь, тепер переїде у менш затишні місця», – написав він.

Стерненко також уточнив, що постріли здійснювалися з переробленого стартового пістолета. При затриманні  стрілок намагався знищити сім-карту та свій мобільний.

«Поки що не маю версій щодо його мотивів. Розглядаю дві версії: або з «ідейних» міркувань, продемонструвати акт убивства активіста з патріотичними поглядами, або це чиєсь замовлення у зв'язку з моєю громадською діяльністю, а Абзал лише виконавець», – наголосив Стерненко.

Як писав «Вголос», вчора, 1 травня, колишньому керівникові обласного «Правого сектора» Сергію Стерненку вистрілили у потилицю. Нападника вдалось затримати із допомогою перехожих людей.

Колишньому керівникові обласного «Правого сектора» Сергію Стерненку вистрілили у потилицю.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ