«Якщо Усик вирішив переходити в суперважку вагу, то йому просто необхідно працювати з нами. Адже саме у нас є можливість організувати поєдинок, якого хоче кожен в цьому дивізіоні. У нас є Джошуа.

Але, не варто забувати, що бій з Джошуа за пояса треба заслужити. Що б це було можливо, українцеві необхідно побити Тоні Белью, а потім ще й Ділліан Вайта. Тоді, можливо, ми будемо говорити про поєдинок Усик – Джошуа», - цитує Хірна BoxingScene, передає ТСН.

Нагадаємо, що абсолютний чемпіон світу у важкій вазі українець Олександр Усик заради бою з британцем Тоні Белью готовий перейти у суперважку вагову категорію.

Згодом почесний чемпіон світу за версією WBC Тоні Белью заявив, що готовий битися з Олександром Усиком.

Яке писав «Вголос», Олександр Усик став переможцем фінальної суперсерсії боксу у важків вазі та завоював титул абсолютного чемпіона світу, здолавши росіянина Мурата Гассієва. Усик здобув Кубок Мохаммеда Алі, об'єднавши чотири титули в першій важкій вазі — WBA, IBF, WBA, IBF.

Фінальний бій WBSS (всесвітньої боксерської серії) між Олександром Усиком і Муратом Гассіевим, який проходив в Москві, виручив близько 3 мільйонів доларів на продажу квитків.

Прем'єр-міністр також назвав перемогу боксера історичною і запропонував дати Усику звання Героя України.

Згодом Олександр Усик піднявся на 7-е місце у незалежному комп'ютерному рейтингу BoxRec.

ІА "Вголос": НОВИНИ