Про це повідомив його соратник, позафракційний народний депутат України Юрій Дерев'янко журналістам біля будівлі Печерського суду Києва, в якому знаходиться Саакашвілі, інформує newsone.ua.

«Він почуває себе нормально, бадьоро, незважаючи на те, що знаходиться в стані голодування», – сказав парламентарій.

«Він також здійснює свій протест і боротьбу проти корупціонерів і бандитів, які сьогодні намагаються таким чином ізолювати від суспільства. Тому він ні на що не скаржиться. Хоча ви прекрасно розумієте, що вже третя доба пішла, коли людина нічого не їсть», – додав Дерев'янко.

Нагадаємо, Саакашвілі оголосив безстрокове голодування. Його адвокати вже передали ліки та особисті речі. Слідчі дії із політиком завершено. Прокурори проситимуть для нього домашній арешт. Запобіжний захід затриманому має бути обраний протягом 72 годин.

Як писав «Вголос», сьогодні екс-президента Грузії та колишнього керівника Одеської області Міхеїла Саакашвілі доправили до Печерського суду Києва, де йому мають обрати запобіжний захід.

Увечері 8 грудня правоохоронці затримали лідера «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання СБУ на Аскольдовому провулку.  

За даними СБУ, йому інкримінують порушення за ч 1. статті 256 – «Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності». За словами речниці РНС Мар'яни Почтар, Саакашвілі обшукували.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ