Витрати королівського весільної церемонії принца Гаррі і Меган Маркл підрахувало відоме британське весільне агентство Брайд Букс, - йдеться у «Сніданку з 1+1».

Зокрема, згідно з підрахунками, лише декор на святі закоханих обійдеться у 186 тисяч доларів.

Якщо вірити агентству, то більшу частину грошей - це 43 мільйони доларів королівська сім'я виділить на безпеку. Охороняти всіх присутніх будуть професійні снайпери та поліцейські під прикриттям.

А от якщо відкинути витрати на безпеку, то загальна вартість весілля принца Гаррі та Меган Маркл обійдеться в трошки менше трьох мільйонів доларів. Місце проведення обійдеться у 500 тисяч доларів. Їжа - 409 тисяч, сукня Меган Маркл, макіяж та зачіска коштують 445 тисяч. Костюм нареченого принца Гаррі обійдеться у 12 тисяч.

Як писав «Вголос», на весілля принца Гаррі Вельського та його нареченої, американської акторки Меган Маркл, яке заплановане на 19 травня у Великобританії, запрошено 600 гостей. Запрошення на церемонію надрукували «золотом» на раритетній машинці.

Також Принц Гаррі та його наречена заявили, що відмовляються від весільних подарунків з метою благодійності.

Відповідно до очікувань британської поліції, більше 100 тис. чоловік відвідають британське місто Віндзор, де 19 травня має відбутися одруження онука королеви Великої Британії Єлизавети II принца Гаррі Уельського і актриси Меган Маркл.

ІА "Вголос": НОВИНИ