Національна поліція розповіла про деталі вбивства адвоката підозрюваних у справі депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова Святослава Пархоменка.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Повідомляється, що поліцейські провели огляд місця події , зафіксувавши усі обставини. Було вилучено усю наявну в учасників конфлікту зброю, у тому числі незареєстрований пістолет Browning та мисливську рушницю, з яких були здійсненні постріли, а також їх транспортні засоби.

За відповідною ухвалою суду зброю буде направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при МВС.

Попередньо встановлено, що троє єгерів здійснювали профілактичний рейд мисливських угідь, які обслуговує їх мисливська спілка. У лісовому кварталі неподалік села Царівки вони помітили групу чоловіків, яких запідозрили у браконьєрстві.

Під час перевірки документів у них щодо наявності дозволів на полювання між єгерями та мисливцями виник конфлікт. Під час подальшої суперечки керівник ГО «Радомишльські мисливці» здійснив кілька пострілів із пістолета у бік одного з полювальників. Той, у свою чергу, вистрілив з мисливської рушниці.

У результаті єгер, 41-річний киянин, отримав смертельну травму, а мисливця, 52-річного жителя Київської області, було доставлено до реанімаційного відділення Коростишівської лікарні у важкому стані.

Як писав «Вголос», у Житомирській області загинув адвокат. Швидше за все, чоловіка застрелили браконьєри.

Інцидент стався в лісових угіддях неподалік Радомишля. Відомо, що між адвокатом та браконьєрами стався конфлікт, в результаті якого чоловік отримав смертельне вогнепальне поранення.

ІА "Вголос": НОВИНИ