[media=135354] 

Три в'язні державної установи «Південна виправна колонія №51» втекли за її межі в ніч на 17 липня, пробивши отвір у стіні овочесховища. Після цього втікачі відсунули захисну огорожу і зістрибнули з паркана на Люстдорфську дорогу Одеси.

Про це сьогодні повідомив на брифінгу начальник ДУ «Південна виправна колонія №51» Тагір Ахмедов, пише Укрінформ.

«Троє засуджених розбили стіну приміщення, де зберігалися овочі, відсунули захисну огорожу, після чого зістрибнули з паркана на Люстдорфську дорогу. Як саме потрапили в'язні з різних блоків до овочесховища, зараз з'ясовуємо. Поки що жодного з утікачів не вдался затримати, але їх розшукують 15 спеціальних підрозділів поліції та Нацгвардії», - зазначив Ахмедов.

За його словами, відомості про втечу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Ахмедов уточнив, що двоє втікачів з виправної колонії відбували терміни покарання за крадіжки, а третій – за згвалтування дитини, терміни їхніх ув'язнень закінчувались у 2020 - 2027 роках.

Як писав «Вголос», 17 липня близько 4 ранку із колонії Одеси втекли засуджені. Відтак розшукуються Іван Запорожан 1997 року народження, Владислав Куспись 1995 року народження і В'ячеслав Загорняк 1992 року народження.

ІА "Вголос": НОВИНИ