У Харкові просто на вулиці біля аптеки пролунав вибух. Сильний спалах та звук вибуху побачили і почули патрульні поліцейські, які проїжджали повз. На місці вони знайшли закривавлених жінку та дитину. Їх обох доправили до лікарні. Зараз їх обстежують медики, їхньому життю нічого не загрожує, йдеться в ТСН.

Відомо, що вранці жінка, яка працює прибиральницею в аптеці, помітила пакет на східцях. Жінка була разом із онуком, вона попросила дитину відійти від пакету, а потім розкрила його. Побачила всередині металевий предмет, взяла його в руки – і той вибухнув. Жінка дістала травму руки та ноги. Дитині осколки потрапили у голову.  Обом дуже пощастило, адже вибухова хвиля влучила в основному на стіну.

За версією поліції, спрацювала граната направленої дії. За попередньою версією вибухівку підклали до аптеки через діяльність її власника. Поки що подію кваліфікували як хуліганство, і хоча поки що версію теракту поліція відкидає, втім, не виключають, що після експертиз може буде перекваліфікація.

Як писав «Вголос», сьогодні близько 9:30 год у Харкові на вулиці Клочківській пролунав вибух. Внаслідок події до лікарні доставлено 53-річну жінку із попереднім діагнозом рвана рана стегна та хлопчика 2016 року народження із рваною раною правої надбрівної області.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ