[media=168483,168484,168485] 

Вбитий виявився киянином, 1989 р. н., у минулому неодноразово судимий. Більше того, з’ясовано, що потерпілий був підозрюваним у вчиненні хуліганських дій, які в тому числі призвели до смерті бійця АТО.

Нагадаємо, подія стала вночі у Святошинському районі столиці. О 23:18 правоохоронці отримали повідомлення про те, що на вулиці Зодчих біля під’їзду виявили тіло чоловіка із численними вогнепальними пораненнями.

На місце події прибули слідчо-оперативні групи Святошинського УП і Головного управління Національної поліції у місті Києві та працівники кінологічної служби.

Поліція ретельно оглянула місце події, вилучили 9 стріляних гільз і дві кулі, які передані для проведення експертизи. Окрім цього, опитані імовірні свідки та очевидці, які повідомили про те, що чули кілька пострілів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Призначено низку судових експертиз, зокрема судово-медична, щоби встановити причину смерті, та балістична, аби з’ясувати із якої зброї стріляли.

Зусилля правоохоронців спрямовані на розшук осіб, причетних до вбивства чоловіка, а також встановлення мотивів та обставин вчинення правопорушення.

ІА "Вголос": НОВИНИ