Оскароносний голлівудський актор Кевін Спейсі, який напередодні зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації, мав важке дитинство. Його та брата Рендалла Фаулера виховав батько-нацист, який був педофілом та регулярно ґвалтував Рендалла. Про це розповів сам Рендалл, пише The Daily Mail, – передає УНІАН.

За словами брата актора, їхній батько настільки жорстоко вимотував родину, що його називали Істотою.

«Атомсфера в будинку була вкрай жахливою. Батько приєднався до американської нацистської партії і навіть відростив вуса, як у Гітлера», – розповів Рендалл, додавши, що Спесі намагався заспокоїти батька.

Старша сестра братів, Джулі, теж не витримала жорстоких побоїв батька та втекла з дому у 18 років. «Кевін намагався уникнути того, що відбувалося, перетворившись на емоційну кулю. Він став похмурим та розумним, – розповів Рендалл. – Мені здається, він вирішив стати актором, щоб позбутися від того емоційного болю, який пережив в дитинстві. При таких батьках у нас абсолютно не було шансів вирости нормальними. У мене було чотири шлюби і безліч зв'язків – але я так і не зміг стати щасливим».

Як писав «Вголос», на своїй сторінці у Twitter 58-річний актор заявив, що мав стосунки і з чоловіками, і з жінками. Врешті, вирішив обрати шлях «чоловіка-гея».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ