Цю інформацію підтвердив головний прокурор Одеської області Олег Жученко, повідомляє Сегодня.

Разом з тим начальник ГУНП в Одеській області Дмитро Головін заявив, що затриманий злочинець обґрунтовано підозрюється в низці здійснення аналогічних особливо тяжких злочинів на території Одеської області, передає видання «Пушкінська».

«Сьогодні, я впевнений, він буде арештований без всяких домашніх арештів без застави, як модно зараз в Одесі. Найбільш підготовлені співробітники працюють над цією справою. Будуть ще розкриття і будуть факти, про що ми повідомимо через 3-4 дні. Зараз нам потрібно доопрацювати певну ситуацію», – уточнив Дмитро Головін.

Голова Нацполіціі також зазначив, що буде призначена спеціальна експертиза для оцінки психічного стану затриманого. На даний момент правоохоронці перевіряють його дії, починаючи з 2010 року.

Нагадаємо, як писав «Вголос» в Одесі таксист жорстоко вбив і спалив студентку. Повідомляється, підозрюваним у вбивстві є таксист, який намагався приховати злочин, підпаливши тіло. Чоловік зізнався, що дівчину він задушив, після чого закидав горючим матеріалом і підпалив. Всі цінні речі вбивця забрав собі, і навіть зняв залишки стипендії з картки студентки.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ