Трьох осіб, які постраждали вчора від вибуху у приватному будинку в селі Ниновичі Червоноградського району на Львівщині, доправили до Центру термічної травми та пластичної хірургії 8 міської клінічної лікарні Львова.

Про це «Вголосу» повідомив завідувач Центром термічної травми Василь Савчин.

За його словами, вчора ввечері до лікарні доправили трьох постраждалих від вибуху – одинадцятирічну дівчинку, одного з юнаків та їхню маму. Батько та ще один син перебувають у лікарні Червонограда. Але і їх привезуть у лікарню Львова протягом дня. 

«Всі мають глибокі опіки. Жінку вчора прооперували», - каже він.

Наразі, за словами лікаря, медики зараз рятують життя всіх трьох, оскільки стан постраждалих важкий: у жінки попечені руки та ноги, у хлопця – теж. А ось у дівчинки крім обпечених рук ще дуже постраждало обличчя. А вже після того, як стан пацієнтів стабілізується, будуть вирішувати які пластичні операції їм проведуть.  

вибух у будинку у селі Ниновичі Червоноградського району
Будинок вщент зруйновано вибухом

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», вчора у селі Ниновичі Червоноградського району у дерев’яному приватному житловому будинку стався вибух газоповітряної суміші. Через вибух постраждала родина - 11-річна дівчинка, двоє юнаків віком 19 та 20 років та їхні батьки, 43-річна жінка та 47-річний чоловік.

вибух у будинку у селі Ниновичі Червоноградського району
Фахівці розслідують від чого вибухнув будинок

До прибуття пожежників, вибратися з-під уламків зруйнованого будинку постраждалим допомогли сусіди.

ІА "Вголос": НОВИНИ