Компанія Lev Development оголосила про старт продажу ІІІ секції житлового комплексу HYGGE 148, що розташований на вулиці Пасічній. Ціни на нерухомість на початку продажу стартують від 16 тисяч гривень за квадратний метр.

Про це інформує «Вежа».

Сучасний житловий комплекс HYGGE 148 - це новий проект у районі вул. Пасічна, у якому повною мірою подбали про комфорт майбутніх мешканців: на цокольному рівні розташовано дворівневий підземний паркінг, на першому – громадські та комерційні площі, з другого поверху починається житловий рівень.

Комплекс створений для тих, хто втомився від міської метушні, будинків-мурашників і мріє жити в спокої та затишку. Проєкт розрахований на 6-7 поверхів, а загальну атмосферу доповнюватиме розвинута інфраструктура житлового комплексу.

На території житлового комплексу спеціально облаштують зону для барбекю з майданчиком для приготування різноманітних страв на відкритому грилі. Також забудовники передбачили встановлення вуличних тренажерів для дорослих і дитячого майданчика для малечі.

Завдяки дворівневому підземному паркінгу у HYGGE 148 буде реалізована концепція «двір без авто». «Мені здається, ми перші, хто в мікрорайоні Пасічна робить дворівневий підземний паркінг. Проєктом передбачено сто паркомісць на сто квартир, що випереджає норми ДБН в півтора рази. Звичайно, це потребує значних капіталовкладень у будівництво, та ми готові на практиці реалізувати для майбутніх мешканців концепцію «двір без машин», – розповів Олександр Островський, співзасновник девелоперської компанії Lev Development.

Варто зазначити, у 3-й секції житлового комплексу, запроєктовані 1, 2, 3-х кімнатні квартири площею від 42 до 110 квадратних метрів. Вартість квадратного метра стартує від 16 000 гривень.

Її введення в експлуатацію заплановано на IV квартал 2020 року.

Одна з особливостей HYGGE 148 – проєкт належить перу майстерні Бєляєвих, яка працює вже понад 12 років і реалізувала проєкти у Львові, Києві, Рівному, Черкасах, Астані (Казахстан) та багатьох інших містах. Проєкти Майстерні Бєляєвих постійно завойовують призові місця на архітектурних конкурсах, зокрема IPA (International Property Awards) у номінації кращий житловий комплекс в Україні та UUA (Ukrainian Urban Awards) – 4 призових місця.

Нагадаємо, як раніше зазначало видання, ЖК HYGGE 148 - один із проєктів, реалізація котрого лише розпочалась. Отож він є привабливим для інвестицій, адже, купуючи нерухомість на початковому етапі реалізації проєкту, інвестор сплачує на 20-30% нижчу ціну за квадратний метр від вартості на етапі введення в експлуатацію.

Більше тут.

ІА "Вголос": НОВИНИ