На зустрічі було обговорено найбільш прийнятний графік для двох великогабаритних автобусів, які курсуватимуть за 49-м маршрутом. І відповідно до домовленості представники ГО «Розвиток Громади» декілька днів щоденно рахуватимуть коефіцієнт рентабельність цього маршруту. Після такого аналізу буде підсумкова зустріч усіх сторін у середу, 13 червня, де зробимо остаточний висновок - маршрут прибутковий чи збитковий, а в такому разі чи матиме змогу місто дофінансовувати витрати перевізнику.

Також на зустрічі було напрацьовано подібний варіант відновлення для рейсу №12 (Рясне2-Щурата, що курсує через вул. Топольну). Таку можливість буде обговорено з відповідним перевізником на наступній зустрічі після опрацювання результатів і отриманого досвіду з маршрутом №49. Окрім цього спільно з Олегом Партикою активісти шукатимуть варіанти запуску додаткових автобусів на маршрут 6А та продовження їх роботи після 21.00 на Рясне.

Також активісти ГО «Розвиток Громади», аби проінформувати мешканців Рясного, розповсюдять відповідний графік руху маршруту №49 по зупинках Рясне.

ІА "Вголос": НОВИНИ