Про це сам Едуард Ставицький заявив у коментарі «112 Україна».

«Це просто фейкова інформація (затримання й обшуки в будинку – ред.). Я вважаю, що те, що відбувається останніми тижнями з моєю родиною і зі мною, – просто тиск для шантажу, а також використання моєї так званої справи в корисливих інтересах, особами, які нині борються за крісло генпрокурора», – сказав Ставицький.

Також у Генеральній прокуратурі заявили, що в них поки що немає офіційної інформації про затримання в Ізраїлі екс-міністра палива та енергетики.

«У нас поки що немає підтвердження цієї інформації», – сказав начальник управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк.

Як писав «Вголос», раніше сьогодні ЗМІ повідомляли, що Едуарда Ставицького було затримано в Ізраїлі при спробі вильоту в Російську Федерацію.

Повідомляли також, що колишній міністр Едуард Ставицький намагався вилетіти в Російську Федерацію як громадянин Ізраїлю Натан Розенберг.

Також повідомляли, що вдома у Ставицького було проведено обшуки, під час яких було вилучено закордонні паспорти Ставицького-Розенберга, 400 тис. дол., 200 тис. євро, коштовності й годинник на загальну суму 500 тис. дол.

ІА "Вголос": НОВИНИ