Правоохоронці знайшли автомобіль, який належав вбивцям поліцейських. Також у транспортному засобі були боєприпаси. Зловмисників досі розшукують.

Про це повідомив керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону Олексій Рихлюк в ефірі національного телемарафону.

«На території Вінницької області виявили транспортний засіб, на якому переміщувалися підозрювані особи. Також на тому місці виявили певні боєприпаси, які належать до військового майна», – розповів Рихлюк.

Підозрюваних продовжують шукати, на території Вінницької та суміжних областей проводиться низка слідчих і розшукових дій.

Нагадаємо, вночі на 20 квітня у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль. В авто перебували двоє чоловіків, які відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув рядовий поліції інспектор сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 (Бершадь) Гайсинського райуправління Максим Зарецький, а його напарник був поранений. 

Наразі злочинці перебувають на волі. Їх розшукують правоохоронці.

ІА "Вголос": НОВИНИ