Зокрема внаслідок стрілянини загинув азербайджанець, близький до відомого кримінального авторитета Олега Бакинського.

«Замовне вбивство. Вбитий азейбарджанець Агаел Дауд близький до кримінального авторитета «Олега Бакінського». І після цього хтось буде заперечувати відсутність в нашій країні етнічних злочинних угрупуваннь?», – написав у своєму Facebook народний депутат Ігор Мосійчук.

Як  повідомляють «Факти», три роки тому за вбитим по центру столиці зі стріляниною ганялися бійці «Альфи» і столичні правоохоронці. Це сталося 26 березня 2015 року на вулиці Городецького. Було скоєно замах: чоловік вийшов з дому і в нього почали стрілянину з вогнепальної зброї. Кулі потрапили в ноги жертви. Він вижив завдяки спецназівцям і міліції, які спробували схопити нападників. Злочинці намагалися втекти на автомобілі. Їх вдалося затримати. Одним з них виявився житель Баку Агаєв Давуд Шахвелед оглу, якого вбили в Києві у вівторок, 3 липня.

Варто відзначити, що в поліції Києва розглядають кілька версій події ПП, зокрема, – замовне вбивство.

«Поліція відпрацьовує кілька версій, і безперечно одна з версій – це замовне вбивство. Однак це буде зрозуміло після встановлення особи потерпілого, його зв'язків, відпрацювання способу його життя», – розповів глава поліції Києва Андрій Крищенко.

«Ми можемо говорити, що зловмисників було як мінімум двоє, оскільки стрілець вийшов з автомобіля, який з місця пригоди зник», – додав він.

Як писав «Вголос», біля одного зі столичних ресторанів невідомий підстрелив чоловіка і втік з місця події.

За деякий час потерпілий помер у лікарні.

ІА "Вголос": НОВИНИ