[media=142465,142466,142467,142468] 

Про це повідомляє головне управління ДСНС в Житомирській області.

Як йдеться у повідомлення, у п’ятницю, 16 березня, близько 18:00 на гарячу лінію Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від працівників Національної поліції про те, що з моста над річкою Уж зістрибнула жінка. Поліцейські повідомили, що потрібна допомога, оскільки зі слів свідків події, є ймовірність того, що жінка ще жива.

На місце події прибули співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Виявилося, що жінка перебуває в воді, на відстані 6 метрів від берега, недалеко від моста.

«З'ясувалося, що жінка перебуває на відстані близько 6 метрів від берега, біля мосту. На надувному човні фахівці ДСНС дісталися до неї. За допомогою рятувальної мотузки обв’язали під руки і доставили на берег», – йдеться в повідомленні.

На жаль, медики допомогти їй вже не змогли. Жінка загинула. До приїзду медиків рятувальники намагалися надати жінці першу медичну допомогу. Один з них зробив штучне дихання, проте лікарі констатували смерть жінки від больового шоку.

При більш детальному огляді тіла з'ясувалося, що її легені розірвалися від великої кількості води, що потрапила в організм, пише styler.rbc.ua.

За попередньою інформацією, жінка вирішили звести рахунки з життям на грунті побутового конфлікту. Всі обставини події встановлюються.

ІА "Вголос": НОВИНИ