Про це повідомляє прес-служба ВО «Свобода».

Окрім того, було затримано депутата Миргородської міськради від «Радикальної партії Ляшка» Хачатура Хачатряна, якого підозрюють у замовленні нападу на свободівця. Про час засідання щодо ляшківця буде відомо згодом.

Як вдалось з’ясувати «Вголосу», затриманий за вбивство націоналіста Хачатур Хачатрян був власником дитячо-юнацької спортивної школи у м.Миргород Полтавської області. Його дружина -  Хачатрян Анна працювала у КП «Спецкомунтранс».

Варто зазначити, що у «Радикальній партії Ляшка уже встигли «відхреститись» від вбивці, назвавши його «кремлівським агентом».

Як писав «Вголос», 12 липня 2017 року в Миргороді тітушки напали на Олега Супруненка, голову фракції ВО «Свобода» у Миргородській міській раді, очільника міської «Свободи».

7 серпня 2017 року, після 26 днів боротьби за життя, Олег Супруненко помер у лікарні.

9 серпня 2017 року в Миргороді попрощалися з головою фракції ВО «Свобода» у Миргородській міській раді, очільником міської «Свободи» Олегом Супруненком. Провести Олега в останню путь зібралося близько тисячі націоналістів з різних районів Полтавщини, зі Львова, Кропивницького, Дніпра та інших регіонів.

ІА "Вголос": НОВИНИ