Про це пише Національне антикорупційне бюро України на своїй сторінці у Facebook.

За результатами розгляду клопотань детективів НАБУ і прокурорів САП у п'ятницю, 14 липня, Солом’янський райсуд обрав начальнику Центрального бронетанкового управління (ЦБТУ) Збройних сил України (генерал-майору) арешт із можливістю внесення застави у розмірі 2 млн грн.

Розмір застави для двох інших підозрюваних: начальника відділу ЦБТУ ЗСУ (полковника) і засновника комерційної структури, задіяної в схемі, становив 1,6 млн грн - для кожного.

Раніше, як писав «Вголос», Солом’янський райсуд м. Києва заарештував на два місяці директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа з альтернативою внесення застави в сумі 2 млн грн, а також його заступника Олега Ткаченка з альтернативою внесення застави в сумі 1 млн 800 тис. грн.

Як відомо, 14 липня, детективи НАБУ під керівництвом прокурорів САП затримали низку посадових осіб Збройних Сил України та ДП «Львівський бронетанковий завод» за підозрою у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем. Також затримано посередника — засновника комерційної структури. Сума завданого збитку державі - 28,5 млн грн.

ІА "Вголос": НОВИНИ