Про це повідомив головуючий суддя Іван Рибак, пише УНН.

Зазначено, що суддя повідомив учасникам процесу, що адвокат Мельников сьогодні надав доповнення до апеляційної скарги у справі Єфремова. Однак у суддів не було можливості ознайомитися з цими матеріалами.

У зв’язку з цим, Рибак запропонував перенести на 14 годину 18 жовтня розгляд справи, аби колегія суддів змогла вивчити доповнення адвоката, які він долучив до скарги.

Нагадаємо30 липня 2016 року слідчими Генеральної прокуратури України спільно з СБУ Єфремова було затримано в аеропорту «Бориспіль».

27 вересня Печерський районний суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці, до 24 листопада, без можливості внесення застави для колишнього народного депутата від ПР Олександра Єфремова.

Його підозрюють у вчиненні низки кримінальних правопорушень, а саме: у заволодінні майном «Луганськвугілля» шляхом зловживання службовим становищем; у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України в порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків; у вчиненні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації «ЛНР».

ІА "Вголос": НОВИНИ