Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук очільник ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

«Миколаївський обласний апеляційний суд переніс справу по Захиснику Конституції, «кіборгу» Генадію Дуброву («Бізону») на 10 жовтня. Свободу Захисникам Конституції! Слава Україні!», - написав свободівець.

Як повідомляв «Вголос», сьогодні у Миколаєві «Свобода», «Сокіл» та інші організації вийшли на пікет Апеляційного суду Миколаївської області на підтримку захисника Конституції, бійця «Легіону Свободи» Геннадія Дуброва.

Доброволець «Бізон» – один із десятків вояків і волонтерів, яких слідство у справі 31 серпня звинуватило у «масових заворушеннях». У 2016 році його справу було виокремлено із загальної  (яка досі перебуває на підготовчому етапі), щоби долучити низку звинувачень «Бізонові» у звʼязку зі спробою здійснити сміттєву люстрацію одного зі стовпів режиму Януковича – депутата Миколаївської облради С. Чмиря. Справу було сфальшовано, однак це не завадило судді Братського районного суду Миколаївської області Інні Скарницькій присудити «кіборгу» Геннадію Дуброву 6 років позбавлення волі.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ