Суд оголосив вирок двом українцям, які здійснили розбійний напад на Львівщині. Вони вимагали у знайомого не існуючий борг, а потім пограбували його та стареньку матір.

Про це інформує пресслужба прокуратури Львівської області.

Відомо, що злочин стався ще в травні 2018 року. Слідство встановило, що двоє чоловіків ввечері зайшли в гості до знайомого. Вони почали вимагати в господаря повернути борг, якого насправді не було.

Постраждалого почали бити. Також зловмисники зірвали зі старенької матері чоловіка ланцюжок з підвіскою та золоті сережки. Після цього нападники пограбували будинок.

Загалом злодії «винесли» мобільний телефон, 2 тисячі євро, біжутерію та інше майно. Сума збитків перевищує 68 тисяч гривень.

Після завершення розслідування справу передали до суду. Злочинців визнали винними та призначили покарання - вісім років позбавлення волі. Також у них конфіскують все майно у власність держави.

Раніше ми повідомляли, що Залізничний районний суд Львова звільнив від покарання 19-річного водія Audi A4, який на смерть збив жінку на нерегульованому пішохідному переході. В результаті наїзду 37-річна жінка з Рудного померла на місці.

Читайте більше новин ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ