Про це у соцмережі повідомила Маріанна Попович з посиланням на адвоката Ігоря Чудовського.  

Прокуратура звинуватила бійця у викрадені та вбивстві місцевого мешканця Олександра Лебединця і вимагала протримати Павла Тарадюка, тепер чинного співробітника поліції міста Львова, під вартою 60 діб.

«Олександр Лебединець, мешканець міста Сєверодонецьк, зник ще у серпні 2014 році. Саме тоді у тому регіоні стояли кілька українських військових батальйонів, які визволяли населені пункти від ворогів України та стежили за дотриманням порядку», - зазначено у повідомленні.

За словами адвоката Ігоря Чудовського, під час слухання вдалося з’ясувати, що потерпілий за життя зловживав алкоголем. Сам потерпілий був дуже конфліктною особою

«Основний свідок обвинувачень, місцевий мешканець, який зустрічався з донькою потерпілого, стверджує, що нібито бачив, що у багажнику авто, за кермом якого був Павло, знаходилась якась людина. Але він не бачив, хто це  був. І він вирішив, що це був саме Лебединець. Це і є той доказ, на який посилається прокуратура, - пояснював адвокат. І додає, що у справі також були зазначені свідчення двох бійців батальйону «Чернігів», які теж вказують, що нібито бачили в багажнику авто якусь людину. Через що прокурори почали вести нечесну та брудну гру. Щонайперше, вони звернулися до суду про примусову доставку обвинувачуваного до Сєвєродонецька.

Як писав «Вголос», 25 червня співробітники департаменту внутрішньої безпеки поліції Луганської області затримали і вивезли за межі Львівщини колишнього бійця батальйону «Львів» Павла Тарадюка.

ІА "Вголос": НОВИНИ