[media=144194,144195] 

Про це повідомляє «Українська правда».

«Почалися перші сутички. Правоохоронці застосували сльозогінний газ. Конфлікт розпочався із затримання двох невідомих без суттєвих на те причин. Почалася перша бійка», – сказав він.

На відео видно, як правоохоронці затримують кількох осіб.

Як пише видання, коли із зали суду почали виходити так звані «тітушки», які підтримували Труханова, між ними і націоналістами зав'язався конфлікт.

Втрутилася поліція, що їх оточила. Почалася тиснява, сутички і затримання.

Один нацгвардієць отримав кульове поранення у ногу. Цю інформацію підтвердив речник Нацполіції Ярослав Тракало. Пораненого вже забрала швидка.

Як писав «Вголос», приміщення суду, де у четвер обирають запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову, перебуває під посиленою охороною правоохоронців. До початку засідання до суду прийшла група підтримки Труханова: «тітушки» і соратники із «Партії регіонів».

Під будівлею Солом'янского райсуду Києва також зібралися близько 20 представників «Національних дружин».

Нагадаємо, 14 лютого міського голову Одеси затримали прикордонники в аеропорту «Бориспіль» і передали співробітникам Національного антикорупційного бюро України.

Під час затримання в аеропорту «Бориспіль» міський голова Одеси Геннадій Труханов не чинив опору прикордонникам.

Згодом, в Антикорупційному бюро офіційно підтвердили затримання Труханова і його заступника за підозрою у заволодінні майном.

Одеського мера не змогли доставити у суд одразу після затримання через відсутність технічної можливості.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить суд арештувати Труханова з альтернативою застави в сумі 50 мільйонів гривень. Прокурор переконаний, що мер Одеси переховувався за кордоном, бо знав про плани оголосити йому підозру.

На думку слідства, розмір шкоди, завданої державі у результаті злочинної схеми, – 185 мільйонів гривень.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ