Про це повідомляє прес-центр порталу Судова влада України.

Натомість щодо Казимирова застосують запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на строк до 25 червня 2018 року, заборонивши йому цілодобово залишати житло.

Підозрюваного зобов’язали прибувати за кожним викликом слідчого судді, суду; не відлучатись із населеного пункту, в якому він зареєстрований та проживає без дозволу слідчого, прокурора або суду; повідомляти слідчого, прокурора чи суд, залежно від стадії кримінального провадження, про зміну свого місця проживання; у разі його наявності, здати на зберігання до СУ ГУНП в Миколаївській області закордонний паспорт/інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд до України; носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, 21 лютого 2011 року Олексій Казимиров у Миколаєві за кермом свого автомобіля Mercedes збив насмерть 20-річну Юлію Каланчеву - дівчина померла на місці події. Водій Mercedes з місця пригоди зник, але незабаром його особу встановили та затримали. Центральний районний суд Миколаєва визнав Казимирова винним в загибелі Каланчевой і засудив до 6 років позбавлення волі.

Однак, через місяць після того, як Казимірова етапували до колонії Білозерський районний суд Херсонської області відпустив його на свободу, посилаючись на знайдену у нього “смертельну хворобу” - прогресуючу пухлину мозку. 

У 2015 році Казимирова знову помітили за кермом автомобіля Skoda з державним номером ВЕ2368ВІ, після чого, через кілька днів, співробітники ДАІ після погоні за ним через все місто, затримали його і оформили на нього 4 адміністративних протоколи, зокрема, за водіння автомобіля без прав. Також, зазначає видання "Преступности.Нет", "прогресуюча пухлина мозку" не заважає Олексію захоплюватися "травичкою", яку міліціонери знайшли в салоні його автомобіля, і вживати алкоголь, що він демонструє одна зі світлин у соцмережі.

ІА "Вголос": НОВИНИ