Про це йдеться в матеріалах суду, передають Українські Новини.

Зокрема, суд заарештував акції «Закритого недиверсифікованого венчурного корпоративного інвестиційного фонду «Тандем»  вартістю 3 млн гривень, 99% акцій компанії «Новопечерський посад» вартістю 2,3 млн грн, а також 100% акцій компанії «Юридичний центр «Правозахисник»  вартістю 2 тисячі гривень.

Також суд наклав арешт на автомобіль Mercedes-Benz ML 350 2012 року випуску, який належить дружині Дарині Масол.

При цьому суд відмовився заарештувати акції компаній «Гауді Девелопмент», «Калбет Хаус», «Вісенс Хаус», «Артигас»  і «Далі Парк», які не належать Кримчаку. За версією слідства, депутат формально керує ними через своїх найнятих помічниць.

Крім того, було відмовлено в арешт нерухомості та автомобіля, які належать батькам і братові Кримчака.

Як повідомлялося раніше, 13 вересня детективи Національного антикорупційного бюро затримали Кримчака. За версією слідства, він у 2010-2011 роках, перебуваючи на посаді секретаря комісії Київради з питань земельних відносин та маючи доступ до інформації про наявність в столиці земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності, організував злочинну схему заволодіння трьома з них загальною вартістю понад 3,5 млн гривень

15 вересня Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Кримчаку з альтернативою застави 1,4 млн гривень. 18 вересня Кримчак вніс заставу і вийшов зі слідчого ізолятора.


«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ