Про це зазначають у розслідуванні «Наших грошей».

У своїй декларації за 2015 рік служитель Феміди не вказав дружину – Олену Келеберду, з якою нібито розлучився. Саме на неї записаний шикарний заміський будинок  у передмісті столиці.

Консьєржі київського будинку, де мешкає Келеберда, стверджують, що подружжя і досі живе разом. Попри це, у декларації служителя Феміди заміський будинок не вказаний.

«Особисте своє життя - де, з ким, як я проживаю, з ким у мене спільні відносини, я давати коментарі не буду», - сказав Калеберда журналістам. 

Також на його екс-дружину досі записана і автівка Toyota Venza, якою користується сам суддя. Її оформили на Олену Келеберду наприкінці 2014 року, за підсумками якого вона офіційно не заробила ані гривні. До цього її річний дохід складав близько 50 тис. грн – що є десятою частиною від вартості такого авто.

Всього за кілька днів після купівлі Toyota Venza на дружину судді, її рідна сестра Інна Ісікова також стала власницею дорогого авто  – Toyota Highlander. Їздить на ньому сама Олена Келеберда. Принаймні, журналісти зафіксували, як це авто виїжджало із заміського маєтку судді, а за її кермом знаходилася жінка, схожа на саму Олену Келеберду.

Згідно з даними реєстру автовласників, сестра Олени Келеберди після купівлі престижної Toyota Highlander придбала ще й вживану Suzuki. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ