Про це йдеться у розслідуванні Анатолія Остапенка для програми «Наші гроші з Денисом Бігусом».

Попри відсутність в декларації дружини, в соціальній мережі Facebook Бобровник вказав, що в 2013 році одружився на Любові Одинець. Він також носить обручку.

У Любові Одинець є донька від першого шлюбу – Олександра. На фотознімках в соціальних мережах вона позує біля Lexus IS250, який записаний на батька судді Бобровника.

Також Олександр Бобровник паркує біля будівлі суду ще один автомобіль, який записаний на батька – Mitsubishi Pajero 2007 року випуску.

Любов Одинець придбала в минулому році квартиру в ЖК «Солом’янська» вартістю приблизно $70 тис.

Суддя Бобровник працює слідчим суддею Солом’янського райсуду Києва, який виносить дозволи на процесуальні дії у найгучніших корупційних справах НАБУ. Для розгляду справи суддю має обирати система автоматичного розподілу, але у випадку з Бобровником діє інший підхід. Наприклад, 15 січня 2016 року під час авторозподілу по справі нардепа Олександра Онищенка в суді працювало три слідчих судді, серед яких система і мала б обрати суддю. Але в день авторозподілу судді Ольга Курова та Андрій Макуха – захворіли. Тому система віддала справу Бобровнику.

Вже 27 січня в Солом’янський суд потрапляє справа Юрія Іванющенка. Саме в цей момент інших слідчих суддів знову не було на робочому місці. Cеред суддів Бобровник знову залишився один та через 2 дні він закрив справу Іванющенка.

23 лютого надійшло клопотання НАБУ щодо  розслідування продажу Одеським Припортовим Заводом продукції на понад півтора мільярди гривень британській компанії «Newscope Estates Limited». Слідчі бюро просили суд надати доступ до переписки екс-помічниці впливового нардепа БПП Олександра Грановського –  Ольги Ткаченко. Суддя, який слухав цю справу, в день її розгляду поїхав на навчання, і справу розглядає Бо бровник.

 

На початку березня справу відстороненого голови ДФС Романа Насірова також слухав Бобровник, який виявився черговим в суді в день розгляду цього кримінального провадження.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ